• La Diputació de Castelló ha resolt concedir una ajuda de 11.376 € a Santa Magdalena, a través del Pla Reactiva, per a fer front a la COVID-19.

Amb aquest pla, es pretén que el consistori puga fer front a despeses corrents en béns i serveis i personal, l’objectiu del qual siga fer front a les situacions extraordinàries derivades de la pandèmia i l’adaptació a la nova normalitat. Al mateix temps, des de la Diputació amb aquest pla busquen que els Ajuntaments de la província complisquen amb les seues obligacions econòmiques i puguen minimitzar els perjudicis ocasionats per la pandèmia de la COVID-19.

“La Diputació ha estat, des del minut zero de la pandèmia, al costat de Santa Magdalena i a més d’aquest Pla Reactiva, hem rebut molta ajuda per a les tasques de desinfecció de la localitat, així com per al subministrament de materials de protecció, en unes setmanes en les quals la seua adquisició era molt difícil”, explica el primer edil magdalener, Sergio Bou,  qui aquesta mateixa setmana ha agraït al president de la Diputació, José Martí, la posada en marxa d’aquestes ajudes, en la convenció d’alcaldes i alcaldesses, celebrada a Sant Mateu.