Dissabte que ve 12 d’agost a les 21:00 hores se celebrarà amb inici i fi en el Passeig Fora Forat, la IV edició del 10K “Llagostí de Vinaròs”.

Des de la Policia Local de Vinaròs passem a donar informació sobre el recorregut de la prova esportiva i una sèrie de consells per a la ciutadania perquè el desenrotllament de la mateixa afecte res ni miqueta possible al discórrer normal del tràfic en la resta de població.

La prova tindrà el seu inici en el Passeig Fora Forat a les 21:00 hores amb el recorregut següent: Fora Forat, 29 de Setembre, Tarragona, avinguda del Mediterrani (baixar i pujar) , Tarragona, pont Sant Nicolau, cami Boverals, pont santa Caterina, avinguda Leopold Querol, carrer Pont, plaça Tres Reis, carrer Sant Cristòfol, plaça Jovellar, carrer Socors, carrer Arxipreste Bono, País Valencià, carrer Sant francesc, carrer Febrer de la torre, Costa Sud, (fins al restaurant el Vago) , tornada per Costa sud, plaça de bous, zona portuària, passeig Blasco Ibáñez, passeig Colom, i passeig sant pere, Meta en el passeig Fora Forat.

El dispositiu especial compost per 15 components de la Policia Local, estarà disposat en els principals encreuaments junt amb un gran desplegament de voluntaris de les distintes agrupacions esportives de la localitat, coordinades pel CME, a fi de donar cobertura i seguretat a l’ampli circuit disposat per al corredors.

Per això, a partir de les 20:30 hores començarà a tallar-se els accessos al circuit.

A mesura que la carrera vaja discorrent se n’aniran obrint al tràfic els vials que queden lliures de corredors.

Des de Policia Local s’aconsella en primer lloc evitar l’accés a la zona centre de població (Sant Cristobal-Socorro-Pais Valencià) en la franja horària de les 20:45 a les 21:45 hores i fer ús de l’eix Av. Castelló-Pablo Ruiz Picasso-Libertad-Leopoldo Querol o bé la pròpia N-340a, per a aquells que pretenguen creuar en la seua totalitat la població o accedir des d’ella a la zona turística Costa Nord.

Respecte a l’accés a la costa Sud, al veure’s afectada en gran part pel recorregut de la prova en els seus dos sentits, la circulació per ella es veurà molt restringida des de les 21:00 a les 22:00 hores, sent l’alternativa dels veïns de la zona l’ús de la N-340a.

Com sempre, agraint per endavant la comprensió de conductors i veïns en general, es demana un poc de paciència a tots, respecte als corredors i la màxima obediència a les indicacions de la Policia Local i resta de voluntaris del CME.