ESPECTACLE ESTRENAT AL MERCAT DE LES FLORS DINS EL FESTIVAL DE BARCELONA GREC 2019

PREMI DE LA CRÍTICA 2019 – MILLOR ESPECTACLE FAMILIAR

https://www.youtube.com/watch?v=GWw2Rek-qkk

Polzet és un conte en el qual un nen menut i enginyós salva a tots els seus germans i a la seva família, després que els seus pares desesperats hagin hagut d’abandonar-los en el bosc per falta de recursos.

Qui busqui el conte clàssic de Perrault trobarà el que busca, com també ho farà qui desitgi trobar una visió nova i estimulant. Divertida per als nens i nenes i commovedora per als adults, (encara que potser resulti al contrari), presentem el conte a través de la relació d’un fill amb el seu pare.

EL PREMIAT “ POLZET “ ARRIBA A ULLDECONA.

El “ Polzet “ – del conte de Charles Perrault – amb la companyia Zum Zum Teatre es presenta este dissabte 12 de desembre a Ulldecona.

L´espectacle s´ha reprogramat ja que va ser un dels afectats per l´estat d´alarma del passat mes d´abril. Els Dissabtes de Teatre continuen així la programació de la temporada al teatre Orfeó Montsià tot i que la programació estable de teatre professional destinat a tots els públics ja va començar els mesos d´agost i setembre amb espectacles de carrer.

Aquest clàssic de Perrault, amb una visió nova i estimulant, traduïda per l´escriptora Anna Manso, especialitzada en literatura infantil i juvenil, s´ha destacat per la brillant interpretació dels dos únics intèrprets de l´obra, Jesús Agelet – un dels actors d´Els Joglars – i Ramon Molins, actor i director de la companyia.

Un espectacle estrenat al Festival de Barcelona Grec-2019, ha tingut que suspendre moltíssimes funcions per la pandèmia, i ha tornat ara als escenaris on s´ha reprogramat amb les entrades exhaurides.

Aquesta última creació de Zum Zum Teatre ha estat guanyadora del Premi de la Crítica 2019 i Millor Espectacle Familiar. Una proposta sensible, amb tocs d´humor que posa en valor la importància de  les relacions entre pares i fills. L´escenografia, l´atrezzo, la llum i el so donen fe d´aquesta excel.lent producció.  

El servei de venda d´entrades només en línea a la pàgina web www.ulldeteatre.org  ja que no hi haurà taquilla. Amb aforament limitat i totes les mesures de seguretat implantades.