• La multipremiada producció ” Camí a l´escola ” forma part de la programació.

La temporada 2021-2022 de teatre familiar a Ulldecona arrenca dissabte 18 de setembre oferint un munt d´espectacles que es perllongaran fins al dissabte 7 de maig de l´any que ve.

Tot això si la pandèmia, les restriccions i el tancament d´espais no ho impedeixen. És per aquesta raó que la Xarxa Ulldecona per prudència només ha fet públic les funcions programades fins al mes de gener.

El procès creatiu de molts espectacles de teatre s´ha gestat en temps de pandèmia i per aquest fet part d´aquestes noves produccions es podran veure a partir d´ara a la programació d´Ulldecona.

La nova temporada al Teatre Orfeó Montsià es manté en deu espectacles. L´espectador hi trobarà, teatre visual , musicals, teatre pedagògic , un concert teatralitzat, titelles, circ, màgia i altres disciplines escèniques que veuran la llum fins al 2022. Qualitat, molta innovació i variació seran els trets característics de la divuitena temporada adreçada per a tothom i per proximitat al públic de Terres de l´Ebre, Terres del Sénia i els Ports.

Els preus de les localitats es mantenen entre els 7 i els 12€, segons espectacle. La peculiaritat de la web www.ulldeteatre.org és que les entrades no tenen cost addicional al fer la compra Online. Totes les funcions estan numerades, es manté l´horari de les sis de la tarda i amb el protocol de seguretat vigent en cada moment.

Els espectacles:

L´inici de la temporada, 18 de setembre, ve marcada per un clàssic, l´adaptació del conte dels germans Grimm i del llibret d´Adelheid Wette « Hansel i Gretel, el musical» de «La Roda Produccions». Una de les companyies que manté l´objectiu clar, l´estètica teatral als seus espectacles.

Coincidint amb la festa descentralitzada dels 25 anys de la Fundació Xarxa que tindrà lloc arreu de Catalunya el primer cap de setmana

d´octubre, el grup de referència de la música familiar «El Pot Petit» oferirà el dissabte 2´octubre « Les aventures del Lleó vergonyós» amb dos titellaires cantants i un músic per descobrir les emocions d´aquest personatge tant conegut pels xiquets i xiquetes.

La contaminació del mar amb l´abocament de residus i deixalles tòxiques és el pal de paller de l´espectacle « La Sireneta i l´illa de plàstic « de la veterana companyia « Dreams Teatre», dissabte 6 de novembre. Versió del conte d´Andersen amb una sireneta molt conscienciada amb el desastre ecològic que està patint l´ecosistema marí.

El dissabte 11 de desembre la màgia, la dansa, la manipulació d´objectes, els titelles, la llengua de signes i el teatre negre explora l´obra del filòsof Paul Klé. La companyia « Addaura Teatre Visual» ha creat «Klé» , espectacle on hi participa en directe Vassil Lambrinov, violinista de Blaumut que toca en directe i ha composat les músiques.

La primera funció de l´any 2022 serà el dissabte 8 de gener amb l´espectacle que reviu una història real « Camí a l´escola « inspirat en el documental francès « Sur le chemin de l´école» de Pascal Plisson (2013).

Una potent producció de la companyia « Campi qui pugui» que puja als escenaris els fets ocorreguts a la vida de tres germanes que sobrepasen totes les barreres i s´han d´enfrontar diàriament a obstacles i adversitats per arribar a l´escola. L´espectacle té el Premi a la millor posada en escena a FETEN, la fira de referència estatal del teatre familiar i el Premi de la Crítica d´Arts Escèniques en la categoria de Millor Espectacle Familiar 2020.

La programació continuarà els dissabtes 5 i 19 de febrer, 12 de març, 9 d´abril i 7 de maig. Dissabtes de Teatre forma part del circuit Fundació Xarxa d´Espectacle amb el patrocini de l´Ajuntament d´Ulldecona.

18 Temporada xarxa Ulldecona