• De les 9:00 fins les 20:00 hores 38 comerços oferiran els seus productes i ofertes en el centre urbà de la localitat

 

Vinaròs, 06/03/2018

El proper diumenge 11 de març, de 9:00 a 20:00 hores, es durà a terme una nova edició de “Botigues al carrer”, una iniciativa que organitza l’Associació de Comerciants de Vinaròs en col·laboració amb la Regidoria de Comerç. L’objectiu és apropar els comerços locals a la població en un dia en què s’ofereix una àmplia varietat de productes a preus especials.

“Agraïm l’esforç que fa l’Associació de Comerciants i animem a tota la població de la localitat i de la comarca a venir a gaudir d’aquesta jornada de compres en el nostre centre urbà”, ha indicat el regidor de Comerç Domènec Fontanet, que ha recordat que els els comerços estaran ubicats des de la plaça Parroquial, passant pel Carrer Major i també a la plaça Sant Agustí.

Mari Àngels Pereda, presidenta de l’Associació de Comerciants de Vinaròs, ha indicat que en aquesta edició el que es busca és “tancar les rebaixes de la temporada d’hivern i donar pas de ple a la temporada de primavera – estiu”.

Pereda ha indicat que en aquesta ocasió seran 38 les botigues participants, que oferiran productes variats de tèxtil, complements en pell, calçat, parament per a la llar, llenceria i també hi haurà ofertes immobiliàries.

“Esperem que vinguen moltes persones i que gaudeixin de tot el que hem preparat”, ha conclòs Pereda, que ha avançat que les famílies que compren podran sol·licitar un tiquet de pinta cares per als més petits.