Aquest divendres 16 de juny, en un acte que tindrà lloc al Magatzem de la Mar, es donarà a conèixer el nom de la reina de les Festes Patronals 2017. La Cort d’Honor la formaran set dames, quatre dames infantils i la Dulcinea.

La Comissió de Festes està ultimant els detalls de l’acte que tindrà lloc aquest divendres 16 de juny a partir de les 20.30 hores al Magatzem de la Mar i que servirà per escollir la reina de les Festes Patronals 2017, que tindran lloc del 18 al 27 d’agost. Enguany per primera vegada, la reina s’escollirà a través d’un sorteig, atés que s’han presentat dos candidates, Blanca Marzal Pellicer i Alba Rio López.

La Cort d’Honor la formaran set dames: Ana Rio Vricanova (Club Ciclista Deportes Balaguer), Alba Martínez Poza (Colla de Dolçainers i Tabaleters), Katiana Oblanca Vacas (Dama Popular), Henar Martínez Ayza (Penya El Cadafal), Alba Río López (Dama Popular), Sara Pérez Alonso (Dama Popular) i la candidata a reina que no haja sortit escollida. La Dulcinea serà Blanca Lozano Nafría.

Pel que fa a la cort infantil, les representants seran Emma Fraga Andrés, Marta Redorat Ávila, Aina Redorat Ávila i Elsa Boix Roca.

Totes i cadascuna de les representants es podran conéixer durant tota aquesta setmana a través de la pàgina de Facebook de la Comissió de Festes, que enguany aposta per unes Festes Patronals amb una major repercussió a les xarxes socials.

Després de l’elecció de la reina tindrà lloc el lliurament del premi del XXXIII Concurs de Fotografia Premi Festes Patronals Ciutat de Benicarló. La fotografia guanyadora del concurs servirà per il·lustrar el cartell i el programa oficial de les Festes.