Un equip de la Guàrdia Civil i membres de la policia científica van entrar aquest divendres a la tarda en un domicili d’Ulldecona, concretament, al número 2 de la carretera de la Sénia.

Els agents han procedit al llarg del dia al registre de diversos immobles en els municipis d’Ulldecona i Vinaròs, i s’ha detingut varies persones, presumptament relacionades amb la desaparició de la noia, de nacionalitat moldava i resident a Vinaròs, ente ells un home de 22 anys i de procedència moldava, novio de la desapareguda.

Segons testigos, els joves vivien junts en un pis de Vinaròs. El dia 15 de febrer van tenir una forta discussió en una discoteca de la localitat. La baralla va ser presenciada per molta gent i molts curiosos que aquest divendres es van congregar davant de la casa per conèixer que estava passant amb tanta policia van afirmar haver-lo vist.

Segons ha informat la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló, no es descarten més detencions en el transcurs de la investigació, que està sota secret de sumari.

Per a l’operació, s’han desplaçat a la zona des de Madrid membres de la Guàrdia Civil especialitzats en criminalística, que s’han unit als agents que intenten aclarir el succés, segons les fonts.

El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, preguntat per aquest cas en un acte del PSPV a Alacant, ha declarat que «es continua buscant a la dona» desapareguda i que «no es descarta cap hipòtesi» al respecte.

 

Foto arxiu