Tot apunta que els lladres anaven preparats i se’ls considera profesionals, ja que van perpetrar el robatori de manera ràpida i eficaç, forçant l’entrada van obrir un espai en la part inferior i van poder entrar a l’establiment i portaben ferramentes necessàries, pero sols van poder traure els diners d’una màquina, l’altra no la van tocar.

Les càmares  de vigilància van poder registrar tots els moviments dels assaltans també imatges que ja estàn en mans de la Policia Judicial de la Guardia Civil que investiga per a poder identificar  els delinqüents o poder obtindre alguna pista.

Els agents de la Policia Local, quan van aplegar al lloc dels fets els assaltants ja havien eixit del bar i emprenien la seua fugida pel passatge que fa cantonada al local del bar situat al carrer Mestre Serrano.

Els agents van estar perseguint-los a la carrera però finalment no van poder arribar a ells. Els fets van ocorrer al voltant de les 5 de la matinada.

Aquest establiment no es la primera vegada que pateix un robatori, el passat mes de gener van entrar uns lladres a furtar també, pero sols es van emportar diners de la caixa.

Juanvi G.