NOTA DE PREMSA

  •  En aquesta ocasió han estat el Hotel Teruel, Hotel Crystal Park, Hotel Duc de Vendôme i Camping Vinaròs els establiments que s’han sumat a aquesta iniciativa.

 

Vinaròs, 28/03/2018

Turisme Vinaròs ha dut a terme una segona fase de senyalització turística hotelera a la localitat. En aquesta ocasió, els hotels que han format part d’aquesta iniciativa han estat: Hotel Teruel, Hotel Crystal Park, Hotel Duc de Vendôme i el Càmping Vinaròs.

Aquesta actuació s’ha realitzat segons els criteris que s’estableixen en el Manual de Senyalització Turística de Vinaròs, amb l’objectiu de facilitar als turistes l’accés als recursos turístics que ofereix la destinació. “Una bona senyalització és fonamental per a una major satisfacció dels nostres visitants”, ha assenyalat el regidor de Turisme i Comerç, Domènec Fontanet.

El regidor s’ha mostrat satisfet per aquesta segona fase de senyalitzacions, que a més s’ha realitzat just abans de Setmana Santa, una època en què el flux de turistes augmenta en la població. Aquesta iniciativa podria continuar amb una tercera fase d’actuacions si se sumen més hotels interessats o de nova obertura.

L’origen d’aquest projecte parteix de l’interès dels mateixos hotelers locals, així com de l’anàlisi dels suggeriments dels usuaris en diversos portals turístics, que van manifestar que en certs casos els era difícil localitzar alguns hotels de Vinaròs. Per això, en 2016 ja es va realitzar una primera ronda de senyalització, a la qual es van sumar els hotels Nou Casablanca, Rh Vinaròs Platja i Rh Vinaròs Aura.