ECO Les Aules organitza una trobada d’associacions i col·lectius culturals de la província de Castelló

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Ja està oberta la inscripció per a participar en les activitats que se celebraran al pati de l’edifici de la Diputació de Castelló el dissabte 26 de novembre

La jornada s’iniciarà a les 10.00 hores amb un diàleg obert on de manera lliure i distesa els diferents representants podran acostar-se detalladament a les iniciatives que presenten altres companys, establint així nexes entre diferents associacions o col·lectius, compartint les seues inquietuds i, en definitiva, generant xarxes de col·laboració entre elles.

A continuació, arribades les 12 del migdia, tindrà lloc la ponència ‘Experiències més enllà del territori’, per Miguel Cordero i Néstor Prada de Conflent, organitzadors de la Mostra de Cinema de Ascaso. Els seus fundadors analitzaran el cas d’èxit de l’autodefinida “mostra de cinema més xicoteta del món”, que compta amb més de deu anys de trajectòria acostant propostes internacionals de cinema d’autor a aquest llogaret semi-abandonada del prepirinenc d’Osca.

Per a finalitzar la jornada (13.00 hores), s’establirà una taula de debat. Els representants de Ascaso moderaran aquest espai d’opinió en el qual les associacions i col·lectius participants podran compartir les idees valorades durant la jornada i fer comunes les seues inquietuds i apreciacions entorn del treball col·lectiu i associatiu en l’àmbit de la cultura.

Programa de la Trobada d’Associacions i Col·lectius Culturals de la Província de Castelló (Dissabte 26 de novembre – Pati d’ECO Els Aules)

  • 10.00 hores. Benvinguda i presentacions amb diàleg obert
  • 12.00 hores. Ponència ‘Experiències més enllà del territori’, per Miguel Cordero i Néstor Prada de Conflent de Mostra de Cinema de Ascaso
  • 13.00 hores. Taula de debat i tancament.

 

Explora más

Vinaros
6:44 pm, April 19, 2024
temperature icon 20°C
L: 19° H: 20°
Feels like 19.24 °C cielo claro
Humidity 64 %
Pressure1018 mb
Wind 28 Km/h