• Últimes entrades a la venda per a la cloenda del Festival de Jazz de Peníscola
  • La cantautora catalana Joana Serrat presenta el seu últim disc en el cicle Nits al Claustre del Museu de Belles Arts de Castelló

Cultura de la Generalitat, per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, presenta aquest dijous en el cicle Nits al Claustre del Museu de Belles Arts de Castelló l’actuació de Joana Serrat, i divendres, l’últim concert del 18é Festival de Jazz de Peníscola amb ple absolut de Brad Mehldau Trio.

El director territorial de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha destacat la “gran acollida que tot el Festival de Jazz de Peníscola ha tingut i que culmina amb el concert de Brad Mehldau Trio i totes les entrades anticipades venudes”. Ribes ha volgut agrair a tot el públic “el suport que les propostes de l’IVC estan tenint al llarg de l’estiu i que estan omplint el Palau de Congressos de Peníscola i les Nits al Claustre del Museu de Belles Arts de Castelló”.

Nits al Claustre

El Museu de Belles Arts de Castelló presenta aquest dijous a les 22.30 el concert de Joana Serrat dins del cicle Nits al Claustre. La cantautora catalana presentarà el seu cinqué àlbum, anomenat ‘Hardcore From The Heart’. El disc és un viatge emocional que arranca en la pèrdua i desemboca en l’acceptació. La temàtica del disc gira entorn de la presa de consciència sobre la dificultat d’aconseguir un ideal de vida.

Al llarg dels últims anys, Joana Serrat ha actuat sobre els escenaris de festivals nacionals tan importants com el FIB, Sonorama, Low o Primavera Sound. També ha estat de gira per bona part d’Europa i dels Estats Units.

L’accés a Nits al claustre és gratuït fins a completar l’aforament i es pot arreplegar l’entrada al tauler d’informació del museu des de les 21.30 hores del dia del concert.

Més informació en ivc.gva.es.

18é Festival de Jazz Internacional de Peníscola

El divendres 23 de juliol a les 20.00 hores tindrà lloc el concert de cloenda del 18é Festival Internacional de Jazz de Peníscola en una de les actuacions més esperades d’enguany amb Brad Mehldau.

Considerat com un dels pianistes del ‘jazz’, Mehldau és primer que res un improvisador que aprecia la sorpresa, i la sorpresa que pot ocórrer a partir d’una idea musical espontània, que s’expressa directament, en temps real. Els dos costats de la personalitat de Mehldau, l’improvisador i el formalisme, s’enfronten entre si, i l’efecte és sovint una cosa pareguda a un caos controlat. A més del seu trio i dels projectes en solitari, Mehldau ha treballat amb un gran nombre de músics de ‘jazz’. També la seua música ha aparegut en nombroses pel·lícules com ‘Eyes Wide Shut’ de Kubrick i ‘Million Dollar Hotel’ de Wim Wender.

Amb aquest concert conclou el 18é Festival de Jazz de Peníscola, que ha comptat en aquesta edició amb concerts com els de Hetty Kate, AGR Nonet Group, Ronald Baker, Michele Hendricks o l’espectacle d’obertura ‘Sessió de nit’.

Més informació i últimes entrades a la venda en https://jazz.ivc.gva.es/.