•  S’ha donat a conèixer totes les particularitats d’aquesta festa declarada d’Interès Turístic Nacional i Be d’Interès Immaterial, que tindrà lloc del 18 al 27 d’agost.
  • També s’ha promocionat l’Associació de los Pueblos Más Bonitos de España, de la qual Morella és un dels pobles fundadors.

 

Aquest migdia s’ha presentat en Saló Internacional de Turisme de Catalunya, anomenat també fira B-Travel, el 54 Sexenni de Morella que tindrà lloc del 18 al 27 d’agost. L’acte ha tingut lloc en el pavelló de la Comunitat Valenciana i ha estat presentat pel reconegut periodista Víctor Amela.  En aquest, han intervingut l’alcalde de la ciutat, Rhamsés Ripollés, i el president de l’associació de los Pueblos Más Bonitos de España, Fran Mestre.

L’alcalde ha destacat “la singularitat del festa d’orígens al segle XVII fa que tinga un atractiu especial i volem donar-nos a conèixer en un turisme tant proper com és el català”. A més ha indicat que “el 54 sexenni ja està en marxa. Danses i carrers ja agafen marxa  gràcies a l’esforç de la societat morellana  que està sent molt important per preparar el millor sexenni possible. Finalment Ripollés ha agraït que “sempre és un plaer promocionar Morella a Catalunya, terra d’acolliment de molts emigrants morellans en el segle XX, que encara continuen la seua estreta relació amb la nostra ciutat”.

La fira B-Travel , celebrada en el recinte de  Fira de Barcelona de Montjuic, promociona més de 40 destinacions internacionals a més de totes les Comunitats Autonòmiques. També compta amb més de 200 expositors nacionals i internacionals com agències de viatges o turoperadors.

D’altra banda s’ha presentat l’Associació de los Pueblos más Bonitos de España per part del seu president Fran Mestre. “Per l’Associació és fonamental donar-se a conèixer en tot el país , ja que la majoria de turisme que mou aquesta associació és un turisme nacional” ha destacat el president.

 

 

 

Morella, 21 d’abril de 2018