El calijó Miguel Angel Carvajal aconsegueix dos nous ors

0

El calijó Miguel Angel Carvajal aconsegueix dos nous ors en 10 km marxa i per equips en el Mundial d’Atletisme Màster de Málaga

 

Este, està sent l’any de Miguel Ángel Carvajal. I seues són les proves de marxa en què ha competit, fins ara, en el Campionat Mundial d’Atletisme Màster que es celebra a Málaga del 4 al 9 de setembre.

Si dijous 6 de setembre, el calijó es proclamava campió del Món en la categoria M50 en els 5km marxa, ahir dilluns aconseguia doblet en la prova de 10 km marxa, tant en individual com per equips. L’atleta afincat a Càlig aconseguia, amb una marca de 47’31’’ entrar primer per la línia de meta sent líder indiscutible de la prova, que a més li reportava a la selecció espanyola l’or per equips al puntuar els tres primers classificats de cada selecció.

Un nou i doble èxit que, tal i com apunten des de l’àmbit més proper de l’atleta, l’ha fet molt feliç.

Ara, Carvajal té una nova oportunitat de sumar una nova medalla en l’espectacular palmarès que ha collit: els 20 km marxa.

Cal recordar que la cita esportiva reuneix a Màlaga a més de 8.000 esportistes de més de 35 anys, alguns d’ells, fins i tot, arriben a sobrepassar els 100 anys.

Des del consistori, li donem la més sincera enhorabona, convençuts que Miguel Ángel encara no ha dit l’última en este Mundial. A per totes!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here