• És per tant que este curs 2017-2018 és molt significatiu per a nosaltres, ja que, a banda de fer anys, també celebrem que estem en una escola nova.

 

És per això que vam decidir celebrar-ho amb tota la comunitat educativa. A primera hora del matí vam realitzar una gravació d’un Lipdub, que en breu es podrà vore, per a donar a conéixer la nostra nova escola.

Acte seguit vam reunir-nos al pati per a bufar les espelmes del 10è Aniversari i menjar-nos un tros de pastís commemoratiu. Després del pastís vam reunir-nos a l’entrada de l’escola, on vam realitzar un acte oficial, al qual van acudir Xaro Miralles, Alcaldessa de Benicarló, María José Palmer, cap de servici de la Direcció Territorial d’Educació, Ximo Bueno, Regidor d’Educació de Benicarló i María José Arnau, Inspectora d’Educació. Mar Orero Rodriguez, directora de l’escola es va dirigir amb unes paraules molt emotives cap als alumnes i membres del AMPA que assitien.

També es van dirigir al alumnes, tant María José Palmer cap del servici, com la inspectora María José Arnau i Xaro Miralles, la nostra alcaldessa, la qual va tindre unes paraules molt boniques i emotives explicant als alumnes qui era Ángel Esteban, la persona a la qual li devem el nom de l’escola i del qual estem molt orgullosos.

A les 13 hores vam obrir les portes de l’escola per als familiars dels nostres alumnes per a ballar a ritme de cubbà.

Per acabar vam fer un dinar de germanor, a càrrec de Servalia, l’empresa encarregada de gestionar el menjador, amb totes les famílies. Va ser un dia molt bonic, que segur mai oblidarem.