El passat dimecres 1 de Maig, atletes del Club Esportiu Vinaròs- Facsa Aigües de Vinaròs van gaudir d’un bon dia de competició en la pista d’atletisme de Benicarló.

Els més petits van aconseguir guanyar la cursa dels relleus, tant en categoria sub-8 com en categoria sub-10. En el relleu sub8 han participat Pau Segura, Maria Catalán, Iago Merchan i Jaume Marquez i en el relleu sub10; Gerard Muñoz, Hugo Mones, Inés Castejon i Pablo Ribera. Tots ells també van participrt en el llançament de pilota i en la cursa de 50m. tanques.

Els sub12 van participar en els 60m.llisos, al salt de llargada i també han fet equip en el relleu 4×200. Ells van ser: Andreu Marquez Biel vericat, Ruben Miralles, Leire Macias, Mariel Adell, Laura Catalán i Júlia Mateu.

En categoria sub14 van participar Marta Buch i Marta Zaragoza que van fer els 220m tanques i el salt d’alçada. Aya Ameskour va participar en els 1000m llisos i els 220m tanques. En categoria masculina Adam Rios, Adam Mestre i Joan Ribera van participar en el salt d’alçada i el llançament de martell. Mentre que Alex Segura també va frt els 1000m.llisos.

I els sub16 que van participar van ser Joan Torres i Alexandre Chaler en els 1000m llisos i salt d’alçada.

10K BENICARLÓ

El passat dissabte 27 d’Abril Emilio Querol va participar en el 10k de Benicarló on va aconseguir un molt bon resultat finalitzant en 29ª posició amb un temps de 39:34