El passat Diumenge 6 de Maig, part del nostre equip de triatló local es van desplaçar fins la localitat de Xilxes per competir en un dels primers triatlons que obrin la temporada 2018

En aquesta ocasió, la particularitat de la competició residia en el fet que era no drafting, incrementant la duresa de la proba  que, a la seva vegada, era distància olímpica.

Pel que fa als nostres triatletes, van creuar la línia  d’arribada amb els següents temps: Ramon Fuster va arribar amb 2:20:18, seguit de Luis Kratochuil que ho va fer amb 2:24:21, continuant per: Guillem Milian amb un temps de 2:26:5, Txetxu Compes amb un temps de 2:33:03, Carlos Valero arribant en 2:37:5, Marc Garcia fent-ho en  2:43:22, Jose Antonio Franco va acabar amb un temps de 2:45:32, Noe Chaler va finalitzar amb un temps de 2:48:59 i Julio Ferrer completava la caixa de sortida del ClubTriatló JijiJaja Vinaròs arribant amb un temps de 2:50:56.

Des del seu club, agraïr a tots els que any rere any i competició rere competició continuen fent de la germanor i la ilusió per millorar, el sentit d’aquesta entitat.

.

I com no, als patrocinadors… sense ells, tot això, no seria possible.

De tot cor, GRÀCIES! #HotelesMediterráneo #carnisseriaXarcuteriaMiguelAngel #kinesalut #projecal #artclínic #talleresMerchán