El president del Club Natació Vinaròs, Manuel Ramírez, i uns dels entrenadors del club, Albert Delmonte, han explicat este matí la problemàtica en la que es troba actualment la entitat esportiva. Una situació que qualifiquen de molt complicada, en no saber a estes altures on entrenaran, donat que la empresa gestora de la piscina els ha anunciat una pujada del preu anual del 15% que ha fet a la junta directiva plantejar-se marxar a entrenar a Alcanar com a una possibilitat amb un preu més baix i unes millors instal·lacions. El fet és que el Club porta temps denunciant el mal estat de les instal·lacions de Vinaròs, que diuen que tenen humitat, carrils estrets i horaris inadequats per als entrenaments, i a això se li ha sumat la proposta d’ un augment del preu que consideren desmesurada. I és que, segons Ramírez, “en aquesta situació, el club és inviable a tots els nivells i per això estem valorant altres possibilitats”.

Tot i això, des del club veuen encara esperança, donat que la seua intenció és quedar-se a Vinaròs, però no amb aquestes condicions, i no donen per tancades les negociacions. En este sentit, agraeixen el suport de l’Ajuntament de Vinaròs en les gestions i demanen a la fundació propietària que medie entre el club i la empresa gestora per trobar una solució.

Els nedadors del club entrenen en estos moments a la piscina del Club de Tennis Vinaròs. Dilluns a la tarde hi ha convocada una assamblea on els pares dels nadadors del club decidiran si es queden a Vinaròs o entrenen a Alcanar.