Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Monòver la Copa Autonòmica de Clubs de Primera Divisió on el CN Vinaròs competia junt a set equips més de la Comunitat.

Es una competició molt emocionant en la que cada club es juga la permanència en la categoria. Els dos millors clubs classificats pujen a la Divisió d’ Honor i els dos últims baixen a segona divisió.

Els nostres nadadors van ser: Angels Ferrer, Claudia Matamoros, Sara Vea, Aura Perez, Carla Bernial, Ainhoa Garcia, Lucia Garcia, Ainhoa Canalda, Daniela Muñoz , Mar Garcia, David Leon, Toni Bordes, Joel Segura, Albert Astor, Andreu Navarro, Marc Vea, Miquel Segarra, Ian Calvo, Andreu Jovaní, Gerard Labernia i Joan Chavarria dirigits pels nostres tècnics Albert Delmonte i Isidro Martorell.

Estaven tots molt motivats i en moltes ganes d’aconseguir el tant sommiat ascens, van lluitar des del primer moment en cada prova aconseguint les marques per les que tant estan entrenant.

Volem felicitar a tots els nadadors perque van fer un excelent campionat quedant primers en la majoria de les proves tant individuals com relleus i van demostrar lo que és ser un equip en tot moment.

Felicitar als nostres tècnics per el gran treball que fan en els nadadors, motivant-los en tot moment i están pendents d’ells a cada instant, sou els responsables d’aquest resultat i victòria !!!

Felicitar a tots els pares que ens van acompanyar perque van animar a l’equip des del principi al final de la competició en intensitat i sense parar ni un minut.

Felicitar a la resta de Clubs que van fer una molt bona competició i en un nivell molt alt en totes les proves.

Felicitar també a les aficions dels equips que van ser un exemple de germanor animant a tots els equips.

Ara sí, el CN VINAROS HA ASCENDIT A DIVISIÓ D’HONOR, ENHORABONA EQUIP !!!

Enhorabona a tots !!!