El Col·legi de Periodistes se suma al condol per la mort de l’impulsor de Ràdio Ulldecona, Joan Nadal

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

El Col·legi de Periodistes de Catalunya s’ha sumat aquest dimecres per mitjà d’una nota de premsa a “les mostres de condol per la mort del company Joan Nadal, un referent en el món radiofònic de les Terres de l’Ebre. Nascut el 1930 a Ulldecona, va ser l’impulsor de Ràdio Ulldecona. La va crear el 1949 i després d’anar cremant etapes, s’ha reconvertit en U Ràdio”.

Joan Nadal va ser el primer Micro Daurat que va atorgar la Demarcació de Terres de l’Ebre del CPC l’any 2019, “precisament per a agrair-li i reconèixer-li la dedicació al món de la comunicació. L’any passat també va rebre el reconeixement del CPC per portar 35 anys de col·legiació”.

L’enterrament és avui dimecres a les 19:30 a la parròquia de Sant Lluc d’Ulldecona.

“Des del Col·legi enviem el nostre condol i escal a la família, als amics i als companys de Joan. Descanse en pau”, conclou el comunicat.

El sentit reconeixement de l’alcaldessa, Núria Ventura

L’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, ha volgut tenir un reconeixement emotiu a la figura de Nadal amb un seguit de piulades al seu compte personal de Twitter: “Marxa un GRAN home i una millor persona, Joan Nadal Canalda. Ens deixa un buit irremplaçable i un enorme llegat, en el meu cas tant personal com professional. Quan tenia ben just 16 anys li vaig parlar per primera vegada convertint-se en molt més que ‘lo jefe’. Mai li agraïrem prou la seua feina -continuava-, la seua visió estratègica, el caràcter emprenedor i la seua sabiduria sempre al servei del poble. Els últims anys ja rebut diversos homenatges discrets com era ell. Ara toca preparar un reconeixement de més abast. S’ho mereix. Des d’aquí el més sincer condol a Carolina, Joan, a tota la família, amics, i treballadors/es de Ràdio Ulldecona/URàdio i Montsià Ràdio. Sempre el tindrem present als nostres cors”.

Explora más

Vinaros
3:50 am, February 23, 2024
temperature icon 11°C
L: 8° H: 11°
Feels like 9.74 °C nubes
Humidity 52 %
Pressure1007 mb
Wind 30 Km/h