Demà dijous, els alumnes de l’Aula de Música i Creativitat del Conservatori Mestre Feliu estrenaran l’espectacle «El recital: com la música et pot canviar la vida», que mostra l’ampli ventall d’emocions i vivències que es poden descobrir a través de la música.

L’Auditori Pedro Mercader acollirà demà dijous a les 20.30 hores l’estrena de l’espectacle «El recital: com la música et pot canviar la vida», una producció dels alumnes de l’Aula de Música i Creativitat del Conservatori Professional de Música Mestre Feliu.

El muntatge està basat en la història d’un xiquet, Pipo, a qui li apassiona la música i decideix apuntar-se al Conservatori. L’obra mostra tot un ventall d’emocions i vivències que es poden descobrir a través de la música i pretén fer arribar al públic que la música no és només llegir una partitura. Els protagonistes, uns personatges fantàstics, ens faran viatjar per un món d’emocions que sonaran a través dels instruments d’aquests joves talents de la música.

El repartiment l’encapçalen Ciro Prats, Júlia Avila, Toño Adell, Clara Torres, Pau Llopis, Elena Taus i Tamara Adell, que compten amb la col·laboració del professor Jorge Martorell.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here