• El matí de el diumenge 15 desembre, al Magatzem de la Mar, s’han lliurat els premis en les categories de: Trajectòria Empresarial, Qualitat Comercial i Innovació, Renovació i imatge.

Els Premis a l’Comerç 2019, que lliura la Regidoria de Comerç, han volgut reconèixer una vegada més l’esforç de les empreses i establiments de Benicarló per millorar el servei que ofereixen als consumidors i clients. Els premis reconeixen aquest esforç i animen el sector comercial de la ciutat a continuar treballant en la bona direcció.

Quant a la categoria d’Innovació, Renovació i Imatge Comercials, el premi ha estat per a “Tulipn”, gràcies a les obres de remodelació del seu nou local.

En la categoria de Trajectòria Empresarial, que reconeix els establiments o empreses amb una antiguitat major de 50 anys, ha resultat guanyador el “Restaurant el Cortijo Hnos. Rico”.

Mentre que el premi a la Qualitat Comercial ha estat per al “Restaurant Hogar del Pescador”, que aquest any ha obtingut la certificació Sicted de qualitat turística.

El premi a la Solidaritat i la Responsabilitat Social Empresarial ha quedat desert per no haver-se presentat cap candidatura.