Select Page

Advertisement

El Dia de la Dona Calijona i la XVIII Marxa de la Salut, actes centrals del sisè dia de Festes Patronals

  • Ambdós actes van comptar amb una nodrida participació

 

A partir de les 11 del matí, el Centre de Cultura de la població va començar a acollir la concentració de dones que iniciaven, poc després, una animada i acolorida cercavila pels carrers de costum, acompanyades per la xaranga Guaraná Street Band. El rosa fúcsia de gorres, mocadors i ventalls formava un riu animat i fester que va arribar poc després a la plaça del Pou de la Vila on les Reines i les Dames, junt amb l’alcaldessa Ernestina Borràs, realitzaren una ofrena floral al monument de la Dona Calijona.

L’homenatge va anar seguit per música, jocs i esmorzar consistent en orxata i fartons per a totes les dones participants. Les dones calijones van poder gaudir, junt amb els més menuts, d’una entrà de bous amb carretilles i fins i tot, d’un “bou” embolat. En acabar, la cercavila es dirigí al Centre de Cultura, on es va degustar un suculent dinar ofert per a totes les integrants de la jornada. A la vesprada, va continuar la festa a l’Auditori amb un duo musical.

La vesprada del sisè dia de Festes Patronals va continuar amb més activitats, aquesta vegada centrades en la infantessa i la joventut. Així, el carrer Alcalde Agustí Mercè va comptar amb un tobogan aquàtic gegant de 75 metres que va fer les delícies, més tenint en compte les altes temperatures registrades ahir, a grans i menuts. Mentrestant, a l’avinguda Constitució es va instal·lar un parc d’esports infantil amb inflables, un futbolí humà i un circuit de cars.

Des d’aquest lloc sortia a les set de la tarde la XVIII Marxa per la Salut, organitzada per l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Càlig. El programa ‘A Punt Directe’ d’Apunt TV es va fer ressò de la àmplia participació de veïns i veïnes recolzant la lluita contra el càncer, una activitat que va transcórrer pels carrers més cèntrics de la població, gaudint de la companyia de l’Agrupació Musical Vila de Càlig, i que va finalitzar en el Centre de Cultura amb un sorteig de regals i el reconeixement al participant més major i el més menut en la marxa.

Notícies per WhatsApp

Oratge

El tiempo - Tutiempo.net

Enquestes

Què li sembla que Ximo Puig separe les eleccions autonòmiques de les municipals?

Ver resultados

Cargando ... Cargando ...

Vídeos recents

Loading...