• El servei, situat a la localitat de Benicarló, atén una població que ronda les 80.000 persones

 

El diputat provincial de Bombers, Abel Ibáñez, ha visitat aquest matí les instal•lacions del parc de bombers professionals del Baix Maestrat, situat en la localitat de Benicarló.

Ibáñez, acompanyat per l’alcaldessa de la localitat i també diputada provincial, Xaro Miralles, ha conegut de primera mà el treball que realitza un parc que presta assistència a un total de 14 municipis: Alcalà de Xivert, Benicarló, Càlig, Canet lo Roig, Cervera del Maestrat, Xert, La Jana, Peníscola, Rosell, Sant Jordi, Sant Rafel del Riu, Sata Magdalena de Pulpis, Traiguera i Vinaròs.

Estem parlant d’una zona de la província amb una població censada que ronda les 80.000 persones, per als quals la Diputació de Castelló té operativa unes instal•lacions modernes que van obrir les seves portes fa a penes sis anys, si bé el parc com a tal va fer els seus primers passos al juliol de 1988.

Aquestes instal•lacions disposen d’11 vehicles, una barca i una moto per a salvaments en el mar.

El personal consta d’un cap de parc, cinc caps de torn, cinc caps i 40 bombers.

Durant el passat 2018 es van atendre un total de 998 serveis, mentre que fins al 31 de juliol d’aquest 2019 la xifra, de moment, està en 551.