SOSTENIBILITAT

  • Es tracta d’un decàleg de mesures amb les quals es pretén millorar la qualitat de vida de les persones que resideixen en la localitat i guanyar en seguretat viària.
  • Els socialistes ja estan treballant en un segon document centrat en polítiques socials, de reactivació de l’economia i el foment de l’ocupació local.

 

Alcalà de Xivert i Alcossebre. 08/10/2018.-

El portaveu del Grup Municipal Socialista d’Alcalà de Xivert i Alcossebre, Joan Ronchera, ha presentat una sèrie de propostes d’inversió per a la seua inclusió en els pressupostos municipals de 2019. És la ràpida resposta dels regidors del Grup Socialista a la petició formulada per l’equip de Govern perquè els grups de l’oposició participen en l’elaboració dels comptes de l’ajuntament.

Es tracta d’una desena d’actuacions de molt divers tipus, que tenen el denominador comú “d’estar pensades per a millorar la qualitat de vida de les persones que resideixen en el nostre municipi”, que “els socialistes volem que siga més habitable, sostenible i respectuós amb el medi ambient”.

Una de les propostes més importants és l’aprovació d’una partida pressupostària perquè es continuen executant les actuacions més urgents del Pla Director d’Aigües Residuals.

Un altre projecte que el Grup Socialista vol impulsar és la pavimentació dels trams que encara queden pendents del camí Artola de Capicorb, tal com ha sol·licitat l’associació de veïns.

També se sol·licita la reparació del camí de Capicorb que travessa el riu per la part alta passant pel costat de la Torreta, pavimentant-ho amb formigó. Es tracta d’una actuació necessària i urgent.

És necessari a més escometre el tram encara pendent que connecta el camí de la Jorba amb el camí Campament. “Els socialistes entenem que aquest vial pot ajudar a descongestionar el trànsit en el semàfor principal de Alcossebre perquè els veïns tindrien una alternativa ràpida per a arribar als seus domicilis”.

Altres projectes que els socialistes volen incloure en els pressupostos de 2019 són la instal·lació d’aire condicionat en el gimnàs de Alcossebre, la millora de la seguretat en el carril per als vianants del final de la carretera de les Fonts i al llarg del barranc del Garrofer, l’asfaltat del passeig Herois del Marroc, millores en el local de les mestresses de casa d’Alcalà i que s’estudie la possibilitat d’adequar un espai social per al Club d’Escacs.

Finalment, Ronchera agraeix “a tots els veïns i associacions que ens han transmès les seues demandes per fer un poble millor”.

 

Proposta GMS inversions pressupost 2019

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here