cof

NOTA DE PREMSA

  •  Aquest matí s’ha extret el nom de les 20 afortunats amb els xecs regal, valorats en 30€ cadascun, per fer compres a les paradetes

 

Vinaròs, 02/05/2018

El Mercat Municipal ha fet avui el sorteig dels xecs regal entre els clients que han realitzat les compres des del 20 de març fins al 28 d’abril. En total s’han recollit més de 28.000 números de participació, una dada que ha deixat palès la bona acceptació de la campanya, gràcies a la posada en marxa de la targeta de fidelització.

 

El tècnic de Sernutec, Javier Domínguez, ha sigut l’encarregat de realitzar el sorteig a través de l’ordinador, amb una pantalla de gran dimensions, perquè els clients poguessen veure tot el procés i comprovar si eren els afortunats.

L’activitat al Mercat Municipal ha seguit amb la presentació d’una nova campanya també a través de la targeta de fidelització. En aquest cas, els clients que realitzen les compres podran acumular punts, que després podran canviar per premis, com exemple, rellotges, jocs de gabinets, paelles o fins i tot objectes per anar a la platja.

 

La secretària de l’Associació de Venedors, Ana Goicoechea, ha explicat que la campanya estarà vigent fins a l’1 de juliol, els clients que compren a les paradetes per cada euro que gasten obtindran un punt que podran acumular durant tot un any per endur-se els premis”. Goicoechea ha volgut agrair la col·laboració dels establiments El Raconet, Nova Casa i Pescabots, que han contribuït amb regals de la campanya.

 

El regidor de Comerç, Turisme i Consum, Domènec Fontanet, ha destacat “que venir a comprar al Mercat Municipal, és comprar qualitat i productes de proximitat. Ara, a més, s’afegeix l’incentiu de premis únics i sortejos especials per tots els clients que s’apropen fins a les paradetes”.

 

 

 

 

 

Us deixem els noms dels afortunats del sorteig dels 20 xecs regal:

 

17950

premiDiaz Roca, Maria Teresa
18376premiSospedra Bas, María del Carmen
11459premiSancho Soriano, María Pilar
22572premiSubirats Vallés, Rosa
8899premiFontanet Herrera, Jose Ramón
9145premiBrau Checa, Beatriz
8335premiFerrer Brau, María Ángeles
12620premiLucas Forner, Dolores
7024premiAdell Artola, Inmaculada
21821premiRamirez Ferras, Amparo
9427premiPuigcerver Lores, Tere
27874premiGuardino Ferrer, María Dolores
6057premiMonserrat Prats, Pilar
2862premiSiriano Navarro, Felisa
27434premiFebrer Ayza, Manolita