cof

NOTA DE PREMSA

  •  Aquest matí s’ha extret el nom de les 20 afortunats amb els xecs regal, valorats en 30€ cadascun, per fer compres a les paradetes

 

Vinaròs, 02/05/2018

El Mercat Municipal ha fet avui el sorteig dels xecs regal entre els clients que han realitzat les compres des del 20 de març fins al 28 d’abril. En total s’han recollit més de 28.000 números de participació, una dada que ha deixat palès la bona acceptació de la campanya, gràcies a la posada en marxa de la targeta de fidelització.

 

El tècnic de Sernutec, Javier Domínguez, ha sigut l’encarregat de realitzar el sorteig a través de l’ordinador, amb una pantalla de gran dimensions, perquè els clients poguessen veure tot el procés i comprovar si eren els afortunats.

L’activitat al Mercat Municipal ha seguit amb la presentació d’una nova campanya també a través de la targeta de fidelització. En aquest cas, els clients que realitzen les compres podran acumular punts, que després podran canviar per premis, com exemple, rellotges, jocs de gabinets, paelles o fins i tot objectes per anar a la platja.

 

La secretària de l’Associació de Venedors, Ana Goicoechea, ha explicat que la campanya estarà vigent fins a l’1 de juliol, els clients que compren a les paradetes per cada euro que gasten obtindran un punt que podran acumular durant tot un any per endur-se els premis”. Goicoechea ha volgut agrair la col·laboració dels establiments El Raconet, Nova Casa i Pescabots, que han contribuït amb regals de la campanya.

 

El regidor de Comerç, Turisme i Consum, Domènec Fontanet, ha destacat “que venir a comprar al Mercat Municipal, és comprar qualitat i productes de proximitat. Ara, a més, s’afegeix l’incentiu de premis únics i sortejos especials per tots els clients que s’apropen fins a les paradetes”.

 

 

 

 

 

Us deixem els noms dels afortunats del sorteig dels 20 xecs regal:

 

17950

premi Diaz Roca, Maria Teresa
18376 premi Sospedra Bas, María del Carmen
11459 premi Sancho Soriano, María Pilar
22572 premi Subirats Vallés, Rosa
8899 premi Fontanet Herrera, Jose Ramón
9145 premi Brau Checa, Beatriz
8335 premi Ferrer Brau, María Ángeles
12620 premi Lucas Forner, Dolores
7024 premi Adell Artola, Inmaculada
21821 premi Ramirez Ferras, Amparo
9427 premi Puigcerver Lores, Tere
27874 premi Guardino Ferrer, María Dolores
6057 premi Monserrat Prats, Pilar
2862 premi Siriano Navarro, Felisa
27434 premi Febrer Ayza, Manolita