NOTA DE PREMSA

  •  Per tan sols 2€ els veïns podran aconseguir una ració de fideus, al mateix temps que contribuiran amb els programes d’inserció social que desenvolupa l’entitat

 

Vinaròs, 11/06/2018

Aquest dijous els veïns que s’apropen fins al Mercat Municipal podran gaudir d’una bona ració de fideuada gràcies la iniciativa de l’Associació de Venedors, amb la col·laboració de la regidoria de Comerç i Consum, encapçalada per Domènec Fontanet.

 

Després de l’èxit de l’any passat, enguany es tornarà a repetir amb l’objectiu de seguir recaptant fons perquè l’entitat “Rescata2” continue desenvolupant programes d’inserció social per a les dones desprotegides. El seu representant, Samuel Verge, ha explicat que “sobretot s’ofereix suport psicològic i una vivenda d’acollida per a les veïnes que es troben en risc d’exclusió social”. Segons ha afegit amb la recaptació s’aconsegueixi es podran seguir desenvolupant programes d’inserció a Vinaròs.

 

Per la seva banda, el regidor Domènec Fontanet, agraïa la col·laboració desinteressada de la família Carril, que serà l’encarregada de cuinar les més de 500 racions de fideus que es repartiran dijous. Pel que fa als tiquets, ha indicat que ja es poden aconseguir a les paradetes del Mercat Municipal per tan sols 2€.

 

Per acabar, el regidor animava a tots els veïns a apropar-se dijous fins al Mercat Municipal per gaudir d’una bona ració de fideuada, que estarà elaborada amb el millors productes de proximitat de les paradetes, al mateix temps que col·laboraran amb l’entitat social “Rescata2”.

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here