• Amb el preu de 2€ els veïns que ho desitgen podran gaudir d’una bona ració de menjar al mateix temps que col·laboraran amb l’entitat social Rescata2

El Mercat Municipal de Vinaròs continua amb la campanya nadalenca i ha organitzat per al proper 27 de desembre la tradicional olleta solidària. Com cada any els veïns que s’apropen fins a les instal·lacions podran degustar un bon plat de menjar per tan sols 2€. Cal destacar que en aquesta edició no caldrà adquirir els tiquets de forma anticipada, el mateix dia de l’olleta es podran comprar les racions de forma directa.

El regidor de Comerç, Domènec Fontanet, ha explicat que tota la recaptació que s’aconsegueixi es destinarà per a l’entitat social Rescata2. Segons afegia, “aquesta associació sobretot ofereix suport psicològic i un habitatge d’acollida per a les dones que es troben amb risc d’exclusió social, i amb els diners de l’olleta solidària, s’ajudarà a l’entitat a seguir desenvolupant la seus programes”.

Sorteig de bicicletes

Durant la campanya de Nadal els clients que realitzen les compres a les paradetes del Mercat Municipal, fins al proper 5 de gener, entraran en el sorteig de dues bicicletes de passeig. Per fer-ho només cal presentar la targeta de fidelització i en cada compra s’acumularan participacions per a la rifa que es farà el dia 7 de gener.

Fontanet ha destacat que iniciatives com aquestes ajuden a dinamitzar les compres al Mercat oferint al·licients als veïns, que a banda de trobar productes de gran qualitat, també poden aconseguir premis i regals únics. En aquest sentit, el regidor ha recordat que “per participar en tots els sortejos i els avantatges que ofereixen les paradetes cal fer-se la targeta de fidelització, que els mateixos estants els informaran de com aconseguir-la”.

Horari nadalenc

Per acabar durant la roda de premsa també s’ha informat de l’horari que farà el Mercat Municipal per Nadal, que romandrà obert els dies 23, 24 i 31 de desembre des de les 08:00h fins a les 14:00h.