• La mostra està formada per obres amb una constant presència de figures i unes altres que són pura abstracció, i que es combinen per oferir un joc de ritmes característic de Silvestre. L’exposició es podrà visitar fins al 19 de gener.

Avui s’ha inaugurat al Mucbe «Poètiques del Collage», una exposició de Manuel Silvestre (València, 1949), pintor, gravador, doctor en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València i catedràtic en Serigrafia.

La mostra està formada per una sèrie d’obres pictòriques i de gravats amb la tècnica del collage com a protagonista, que comença en el propi suport i continua amb la recerca de composicions, línies i formes, que defineixen els treballs que Silvestre ha dut a terme en els últims anys. L’exposició recull un conjunt d’obres on la presència de figures és permanent, ja que aquestes són represes d’escultures del seu pare, reinterpretades i portades a un llenguatge més pop. Aquestes peces, junt a altres que són abstractes, es combinen per oferir un joc de ritmes característic de l’artista.

L’exposició es podrà visitar al Mucbe fins al 19 de gener.