• El DOCV publica avui l’inici del tràmit d’informació pública per un termini de vint dies en què es podran presentar al·legacions

 

El Diari Oficial de la Comunitat Valenciana publica avui sotmetre a informació pública el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible-PMUS d’Alcalà de Xivert.

Durant un termini de vint dies, fins al pròxim 6 de novembre, es podrà consultar la documentació, als Serveis Tècnics de l’Ajuntament d’Alcalà, mitjançant cita prèvia.

També s’ha habilitat la consulta al tauler d’edictes i al Portal de Transparència de la Seu Electrònica de l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert. 

El PMUS, finançat a través de recursos municipals i del programa operatiu FEDER amb fons europeus, és l’instrument a través del qual es planificaran qüestions claus, per al futur del municipi, com l’ordenació viària, el foment de zones bicicletes i de vianants, la promoció del ús de transport públic i de cotxes elèctrics o la distribució de zones d’aparcament.

En el seu procés d’elaboració, s’ha seguit un ampli procés de participació ciutadana, amb reunions sectorials, enquestes i formularis online per afavorir que els veïns de la localitat pogueren aportar les seues propostes i reflectir els seus hàbits pel que fa a la mobilitat. 

L’Alcalde Francisco Juan ha assenyalat que “en aquest pla es recullen les necessitats que, a nivell de mobilitat i de foment del transport sostenible, té el nostre municipi.

Per al seu desenvolupament, esperem poder comptar amb la participació d’altres administracions ja que planteja actuacions ambicioses i a desenvolupar a llarg termini”.