El ple aprova l’últim tràmit per començar a fer la passarel·la del Cervol

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • L’oposició vota abstenció lamentant que no estaven informats que s’havia valorat canviar la ubicació per riscos mediambientals

L’Ajuntament de Vinaròs ha aprovat en el ple ordinari d’octubre les condicions i prescripcions que exigeix Costes per obtindre la concessió d’ocupació de 4.300 metres quadrats de terrenys de domini públic marítim terrestre i poder iniciar durant el primer trimestre de 2023 les obres de la passarel·la de ciclovianants sobre el riu Cervol i la regeneració ambiental del seu marge nord.

Tota la oposició excepte el regidor no adscrit, que va votar a favor amb l’equip de govern, es va abstindre a pesar d’assegurar que estan a favor de que la pasarel·la siga una realitat. El motiu, el fet que el portaveu del PP va assegurar que l’equip de govern els havia amagat que hi havia informes de la EPSAR, de serveis tècnics i la empresa adjudicatària que proposaven un canvi d’ubicació en haver risc de trencament de les canonades d’aigües residuals, ja que hi ha molt a prop una estació de bombeig.

L’alcalde, Guillem Alsina va explicar que Amat omitia un informe en el qual els serveis tècnics sol·licitaven a la EPSAR el desplaçament de les vàlvules d’aquesta estació a una ubicació menys transitada, el que mantindria la ubicació actual de la pasarel·la.

La duració d’aquesta concessió serà de 15 anys, més altres 15 prorrogables. La inversió prevista és d’1.559.250€, IVA inclòs, obres incloses dins de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible (EDUSI) i que han de concloure abans de finals de 2023 per no perdre la subvenció europea.

Explora más

Vinaros
4:57 pm, April 19, 2024
temperature icon 20°C
L: 20° H: 20°
Feels like 19.8 °C cielo claro
Humidity 61 %
Pressure1019 mb
Wind 33 Km/h