• L’Ajuntament de Sta. Magdalena ha aprovat en ple extraordinari i per unanimitat, la memòria definitiva de les obres de millora i ampliació del CEIP Albert Selma, incloses dins del Pla Edificant de la Generalitat i la inversió de les quals està xifrada en  prop de 1.400.000 euros.

“Dins de la memòria s’ha inclòs un espai tancat per a la pràctica esportiva, que al principi no estava contemplat i ara només queda que ens deleguen les competències per a licitar l’ajuntament com més prompte millor les obres, que es faran en dues anualitats, 2019-20”, explicava Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, durant la seua intervenció en el ple.

D’altra banda i en un segon ple extraordinari, el consistori ha donat llum verda als festius locals per al 2019, que seran el 17 de gener, Sant Antoni i el 29 d’abril, Sant Vicent, mentre que els dies festius de lliure disposició del CEIP Albert Selma, a proposta del Consell Escolar seran el 2 de novembre, 18 de gener i 18 de març.

A més, el ple es va adherir al sistema central de compres de la Diputació de Castelló per al subministrament d’energia i va aprovar el compte general de 2017.