No hi haurà comissió d’investigació i el cas de les pressumptes irregularitats denunciades pel PP en les denuncies per ocupació de via pública a un establiment propietat de familiars de la regidora d’Hisenda acabarà als jutjats per dues bandes.

  • El ple extraordinari celebrat este matí ha desestimat crear la comissió d’investigació gràcies al vot de qualitat de l’alcaldia.

Un cop el plenari ha decidit això, en els arguments ha quedat clar que per una banda, el PP continua considerant que pot haver-hi tracte de favor en no haver-se tramitat la denúncia per ocupacio de via pública dels familiars de la regidora i haver pagat només la taxa corresponent, mentre que assegura Juan Amat que hi ha casos de denuncies del mateix dia que sí que s’han tramitat i no se’ls ha deixat abonar només la taxa. D’altra banda, des del PSPV ja s’ha posat en mans de Fiscalia la falta d’un document a l’expedient policial, que consideren que és el que un agent podria haver filtrat als populars.

El portaveu dels socialistes, Guillem Alsina, també ha defensat que no hi ha cap tipus de tracte de favor i que la manera de procedir en el cas dels familiars de la regidora per part de la policia local ha estat el que se sol fer en estos casos.

En este sentit, ha posat com exemple casos de la legislatura 2011-2015 en la que governaba el PP i que donava 10 dies per regularitzar la situació als locals denunciats i en cas de fer-ho la denúncia quedava arxivada.

La regidora Maria Cano no ha acudit al plenari en considerar-se part implicada.