• Ferrando (PP): “Presentem un programa ambiciós i realista per a contrarestar la paràlisi del PSOE en el nostre poble”
  • Els populars milloraran el servei de la Unitat de Respir amb la creació d’un Centre de Dia i exigiran a Conselleria l’ampliació d’horaris i especialitats del centre mèdic

NOTA DE PRENSA

La candidata del PP a l’alcaldia de Torreblanca, María Ferrando, ha presentat avui un programa “ambiciós i realista per a contrarestar la paràlisi del PSOE en el municip”i. Tant és així, ha afirmat Ferrando, que el partit socialista,” conscient que aquesta legislatura ha sigut en blanc per a Torreblanca porta el mateix programa electoral de fa quatre anys”.

Ferrando ha anunciat una bateria de propostes entre les quals destaquen; fer realitat el PAI de Golf i recuperar les gestions iniciades sobre el Pla General d’Ordenació Urbana per a la creació d’un polígon industrial, la creació d’un Pla Estratègic de Turisme per a impulsar el turisme com a motor d’ocupació i creixement econòmic o l’execució de la segona fase de la carretera de Torrenostra, des del pont del ferrocarril fins a Torreblanca.

Així mateix, l’alcalbable ha subratllat que “la sanitat i les polítiques socials són dues dels pilars bàsics del nostre programa” per açò, “anem a millorar el servei de la Unitat de Respir amb la creació d’un Centre de Dia i anem a reivindicar a Conselleria un centre mèdic amb més especialitats i ampliar l’horari d’atenció al públic”.

Un poble més participatiu

“La nostra prioritat són les persones i atendre les seues necessitats per açò, anem a millorar l’atenció i el suport als veïns habilitant el Saló Multiusos perquè tinguen cabuda totes les seues demandes, anem a crear la figura del regidor de Zona i anem a crear un Consell Agrari Local on estiguen representats els agricultors i ramaders per a poder atendre les seues necessitats”, ha afirmat.

Entre altres mesures, el programa del PP contempla també la millora de les instal·lacions esportives de Torreblanca, un pla integral de remodelació de carrer, la contractació d’un servei de neteja i manteniment del poble amb personal del municipi, reobertura de l’espai d’ oci de la biblioteca municipal, la creació d’un ‘Gos Parc’ i formació municipal per a afavorir la inserció laboral de joves.

 Per la seua banda, el president del PPCS, Miguel Barrachina, ha denunciat que Sánchez haja paralitzat la inversió aprovada pel PP per a subministrar nous combois i reforçar la línia de trens al Maestrat. “Mentre el Partit Popular va aprovar que es triplicaren les freqüències de rodalies amb el nord de la província el Partit Socialista advoca per retardar 3 anys les millores dels trens a Vinarós, deixant en una situació clara d’indefensió als veïns d’aquesta comarca”.

Per aquest motiu, Barrachina ha animat a apostar pels candidats del PP per a ser el contrapoder a l’Executiu Central que “oblida i castiga a la província guardant en el calaix tota inversió que siga sinònim de futur i prosperitat per als nostres pobles”.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here