• Els nous diputats de Vinaròs i Sant Mateu lluitaran per defensar als petits municipis i seran el contrapès a les polítiques d’esquerra
  • Barrachina: “Els onze diputats del PP defensaran l’ocupació, les oportunitats i el territori i estaran en contra del caos sanitari i les imposicions de la iaquierda”

NOTA DE PREMSA

Els regidors del Partit Popular en la zona nord de la província s’han reunit avui amb els dos diputats electes del PP en les dues comarques (Vinaròs i Sant Mateu), Andrés Martínez i María Ángeles Pallarés. Els dos diputats provincials s’han marcat com a prioritat la defensa dels petits municipis de la institució provincial.

Tal com ha explicat el president del Partit Popular a Castelló, Miguel Barrachina, “els diputats del Partit Popular estaran defensant les oportunitats dels municipis d’interior” i que es mantingui el llegat de la gestió que el PP ha fet des del Govern provincial, amb iniciatives com Repoblem que ha posat en marxes les Unitats Respira per a atendre malalts i familiars d’Alzheimer, els Escoles Matineres que finança en els petits ajuntaments, les ajudes a la natalitat, el pla 135, el Taxi Rural…

El president provincial ha posat en valor a més que “els onze diputats del PP actuaran com un contrapès a les polítiques d’esquerra, al caos sanitari i l’augment de les llistes d’espera que han creat des de la Generalitat Puig i Oltra”. En concret, el cas de l’hospital de Vinaròs és paradigmàtic ja que s’ha convertit en un exemple de mala gestió per part del Consell i que ha provocat diverses protestes del personal mèdic.

El Partit Popular comptarà amb onze diputats enfront dels dotze del PSOE i “treballarà per defensar a la província i en aquest cas a les comarques del nord de Castelló”. Barrachina ha recordat que el PP compta amb 64 alcaldies i 462 regidors que apostaran per defensar la llibertat, l’ocupació i el territori.

Miguel Barrachina ha advertit que “el PP continuarem reivindicant al Govern d’Espanya que compleixi amb les obres que va iniciar el Govern del PP i que amb el socialisme s’han frenat com són les obres de la N-232 o l’autovia de Castelló”.