• La secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, destaca que “l’aposta per la conciliació i l’atenció social és fonamental perquè l’interior sobrevisqui”

NOTA DE PREMSA

“Només qui de debò està orgullós del territori i d’aquesta província és capaç de fer coses grans per ella”. Així ho ha explicat avui la secretària general del Partit Popular de Castelló, Elena Vicente-Ruiz, durant una visita per Sant Mateu, Canet lo Roig, Xert i Salzadella.

La responsable popular ha explicat que en solo una legislatura aquests municipis han obtingut prop de 8 milions d’euros en inversions per part del Govern Provincial i ha posat de manifest que “en la majoria de casos es tracta d’ajudes per a la conciliació i dins del pla Repoblem que està lluitant contra la despoblació dels municipis d’interior”.

La secretària general ha posat de manifest el seu orgull per la província i ha destacat que gràcies a la gestió del PP, “es compta amb servei de guarderia, amb desfibril·ladors, hem invertit per a lluitar contra empobriment energètic, hem permès instal·lar gronxadors adaptats, el servei de taxi rural o la unitat de respir”, ha explicat la secretària general del PPCS.

La secretària general ha manifestat que l’aposta per l’interior del PP “és una aposta per aquesta província, per liderar la creació d’oportunitats” i ha posat en valor “els candidats del PP que treballen per tots els veïns, sense sectarismes, només centrats en el benestar dels seus veïns, votin a qui votin”.