• Els professionals de la sanitat alerten del caos, les creixents llistes d’espera i l’alarmant falta de recursos humans a la província de Castelló
  • Vicente-Ruiz: “Mentre el PSOE es baralla per repartir-se butaques cada vegada empitjora la sanitat de la província per la seva nefasta gestió”

NOTA DE PREMSA

La secretària general del Partit Popular de Castelló, Elena Vicente-Ruiz, ha lamentat avui el caos instal·lat per l’esquerra en el sistema sanitari de la província de Castelló. Les llistes d’espera que s’han duplicat, els greus errors que s’estan produint (amb fatals conseqüències) per la falta de personal sanitari i, ara, la improvisació han fet que els professionals del sector “hagin hagut de llançar un SOS per a denunciar que es produiran tancaments, retards i un caos a l’estiu”.

La responsable popular ha lamentat que “mentre el PSOE i Compromís es reparteixen butaques, els veïns de Castelló hem de suportar el caos de la sanitat”. Una situació que el PP porta mesos denunciant “i que per desgràcia cada vegada va a més”.

El personal sanitari ha advertit de la “greu deterioració en la qualitat assistencial” així com d’una alarmant falta de recursos humans per a atendre la sanitat de la província. Per a Vicente-Ruiz, “Puig i Oltra s’han convertit en la pitjor malaltia que pot afectar el sistema de sanitat pública” ja que “només saben repartir-se sous però no saben treballar”.

La responsable popular ha advertit que “el PSOE està portant a la sanitat de la província a una precarietat que no ens mereixem els pacients” i més de cara l’estiu “amb l’arribada de turistes”.

A aquest caos se li suma el greu desmantellament que està sofrint la província, amb l’eliminació de serveis de mamografia, el Banc de Sang a Castelló, el tancament d’un centre de salut a Vila-real… La responsable del PP considera que “a més de barallar-se entre ells pels sous i les butaques i se centrin en resoldre els problemes que la seva nefasta gestió està creant”.