• El candidat del PP denuncia que mentre augmenta el pressupost, baixen les partides de Benestar Social i s’amplia el període de pagament a proveïdors.

NOTA DE PREMSA

El Partit Popular de Morella proposa un Pla de Reestructuració del Sector Públic i la baixada del sou de l’alcalde un 30% per a reduir a zero el deute municipal heretat del Partit Socialista que s’ha duplicat en els dos últims anys situant-se en 254.200 euros (478 euros per habitant).

El candidat del PP, Jesús Lecha, ha denunciat que, malgrat que el pressupost de l’Ajuntament s’ha doblegat en aquesta legislatura, les partides de Benestar Social han caigut un 29,1%, i el pagament a proveïdors es realitza de mitjana amb 46 dies de retard.

 “No pot ser que es destine més diners a pagar el deute de l’Ajuntament que a seguretat, sanitat, educació, comerç o ajudes per a les PIMES i que el govern municipal s’estiga finançat a costa de qui li ofereix els seus productes i serveis”. Per açò, ha continuat Lecha “si el PP guanyes les eleccions ens comprometem a reduir el pagament als proveïdors a deu dies, realitzar una auditoria pública de l’equip de govern cada tres mesos, garantir la transparència de tots els processos de contractació pública i activar pressupostos participatius en totes les partides de despesa i d’ingressos”.

 Una Administració més àgil, transparent i propera al ciutadà

Per a agilitar els tràmits i gestions municipals els populars han anunciat també la resolució de tots els tràmits administratius en el termini màxim d’un mes així com l’atenció i el suport específic als ramaders en gestions relacionades amb la reforma i creació de granges, així com en la tramitació de subvencions agràries. Així mateix, i a fi d’abaratir el subministrament energètic per a aprofitar la massa forestal, els populars han anunciat també un Pla d’Aprofitament dels recursos naturals.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here