• La senadora Salomé Pradas ha preguntat a la Ministra d’Educació si el Govern té prevista alguna iniciativa enfront del permanent adoctrinament en les aules de la Comunitat Valenciana
  • Pradas: “Estem preocupats per la situació d’adoctrinament i de falta de llibertat en les aules, i perquè des del Govern no fan absolutament gens

NOTA DE PREMSA

La senadora del Partit Popular de la província de Castelló, Salomé Pradas, ha demanat al Govern que frene l’adoctrinament en les aules de la Comunitat Valenciana, així com a Catalunya i Balears. Pradas ha preguntat a la ministra d’Educació i portaveu de l’Executiu de Pedro Sánchez “si el Govern té prevista alguna iniciativa enfront del permanent adoctrinament en les escoles”.

A més, ha assegurat que “és necessari reforçar l’alta inspecció i garantir a les famílies la llibertat d’elecció i no retallar-la” com està fent el Govern Socialista.

Així doncs, Salomé Pradas ha instat a l’Executiu a actuar “abans que siga massa tarde perquè l’educació en llibertat suposa futur i progrés per a la societat. Perquè un futur que naix sense llibertat i des de l’adoctrinament serà un futur fosc i errant”.

La senadora del PPCS ha destacat la preocupació dels populars per la reforma educativa perquè “suposa donar-los més poder als nacionalistes en matèria lingüística i reduir les inspeccions de l’Estat”. Per a Salomé Pradas, “tot a canvi de mantindre a Pedro Sánchez en Moncloa”.