• Junt amb l’alcalde de Morella han recorregut el Parc de Bombers dels Ports
    Després han mantingut una reunió a l’ajuntament per a tractar diversos temes

Aquest Matí, el President de la Diputació de Castelló, José Pascual Martí, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el diputat provincial, Abel Ibáñez, han visitat el Parc de Bombers dels Ports situat al polígon industrial Les Casetes de Morella. Així, han conegut totes les instal·lacions d’aquest parc i l’equipament que gasten els bombers voluntaris i bombers forestals dels Ports, els quals conviuen en aquest parc.

L’alcalde ha destacat que “és un parc de bombers emblemàtic de tota la província, en el qual es veu molt bé la feina que fan els bombers voluntaris i forestals en el cas de Morella i la comarca dels Ports”. Rhamsés ha explicat que “les administracions estem per a sumar i treballar en serveis d’aquestes característiques per a donar seguretat”. Finalment, ha remarcat que “s’han traslladat diferents projectes de futur per a l’ampliació i millora d’aquest, ja que són uns 35 efectius els que treballen en aquestes instal·lacions entre bombers voluntaris i forestals”.

D’altra banda, el President de la Diputació ha recalcat que “hem vist la bona dotació que tenen en vehicles i instrumental, i el que és més important, la bona dotació en qualitat humana i amb ganes que tenen els voluntaris en aquest cas per assegurar la seguretat de la societat”. El President ha afegit que “tenim constància de la quantitat d’efectius que alberga aquest parc i de l’ampli terreny que abraça de manera que cal agrair i felicitar-los per la feina que fan cada dia”.

Després de la visita al parc, el President i l’alcalde s’han desplaçat fins a l’ajuntament on han mantingut una reunió. Pel que fa a aquesta s’han tractat diversos temes entre els quals cal destacar l’ampliació del Parc de Bombers dels Ports. A més, s’ha parlat d’altres temes importants per a la ciutat com el projecte de futur de l’edifici Colomer Zurita, l’enllaç de la carretera de Xiva amb l’entrada a Morella, les depuradores de Xiva, Ortells, Herbeset i La Pobleta, així com les noves tecnologies, turisme o cultura.