• L’activitat coincideix amb la commemoració del Dia Internacional contra el Càncer de Mama

L’Hospital Provincial ha obert hui les portes, coincidint amb el Dia Internacional contra el Càncer de Mama, a tota la ciutadania per tal de donar a conéixer les instal·lacions d’aquest recinte hospitalari de referència a nivell espanyol en l’àmbit de l’oncologia. El president de la Diputació, José Martí, i la diputada de l’àrea, Xaro Miralles, han assistit a les visites guiades i han pogut comprovar de primera mà les diferents estàncies del complex, com la Unitat de Diagnòstic per Imatge i Accelerador i el Museu d’Oftalmologia.

Per al president, “dies com hui”, ha dit, “són necessaris per a ensenyar a la població tot el que hi ha darrere de les parets d’un hospital, excel·lència, professionalitat i modernitat tecnològica”. Xaro Miralles, per la seua banda, ha recordat que “l’Hospital Provincial és un dels més antics de la Comunitat Valenciana, amb 800 anys d’història que volem difondre amb orgull a tota la ciutadania qui hui s’apropa ací, a l’Hospital Provincial per a conéixer-lo de prop.

Durant tot el dia s’han desenvolupat diferents activitats relacionades amb la promoció de la salut, com revisions cardiovasculars, controls de tensió arterial o proves de diabetis. A tot això cal sumar-li propostes per als més menuts de casa, que han gaudit aquest matí a primera hora d’un desdejuni saludable i d’un taller d’educació bucodental.