El programa de viatges d’Onda Cero «Gente Viajera» s’emetrà aquest dissabte 20 de maig en directe des del Magatzem de la Mar de Benicarló. El programa fa 25 anys que està en antena i compta amb una audiència de mig milió d’oients els caps de setmana.

L’equip del programa «Gente Viajera», dirigit per la periodista Esther Eiros, es desplaçarà aquest dissabte a Benicarló per a emetre en directe per a tota Espanya un programa especial sobre Benicarló, centrat especialment en la seua oferta turística i d’oci. El programa, que tindrà lloc de 12.00 a 14.00 hores, entrevistarà l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, la regidora de Turisme, Rosana Marzá, a més de representants de l’Agència Valenciana de Turisme i de la Diputació de Castelló.

També parlarà el xef de Benicarló Raúl Resino, reconegut recentment amb una Estrella Michelin, i nombrosos col·laboradors del programa que es desplaçaran a Benicarló per parlar de turisme, d’experiències o de gastronomia.

«Gente Viajera» és el primer programa de viatges de la ràdio espanyola i el programa de referència del sector. No debades, fa 25 anys que està en antena, amb més de mig milió d’oients els caps de setmana.