• El ple de l’executiva provincial reafirma la necessitat de “mantindre’ns com la força política defensora dels interessos de la ciutadania de les comarques”

El ple de l’executiva del PSPV-PSOE de la província de Castelló ha aprovat una resolució de reconeixement del “esforç inversor” de l’anterior Govern d’Espanya de Pedro Sánchez “malgrat que estava en una situació de minoria i en un període en funcions”. 

La resolució, aprovada per unanimitat, posa en valor el “compromís” del partit socialista amb la província “desenvolupant importants millores en infraestructures a pesar que estaven governant sense majoria parlamentària”. Entre estes millores destaquen “la posada en marxa del servei de rodalia entre Castelló i Vinaròs, el cumpliment d’una reivindicació històrica com era tindre una AP7 lliure i gratuïta i la bonificació del peatge als vehicles pesants que el Partit Popular mai havia pressupostat”.

Altres inversions han recaigut en la millora en els trams del Corredor Mediterrani, la reducció a menys de dues hores l’anada a Barcelona, la millora de la N238 i el seu enllaç a Vinaròs i l’AP7, l’impuls a la N-232, millores en la N340 i la posada en marxa de les dessaladores. 

La mateixa resolució inclou la necessitat de “continuar reivindicant al nou govern les inversions pendents per a mantindre’ns com la força política defensora dels interessos de la província de Castelló”.

Algunes de les infraestructures que l’executiva considera “fonamentals” per als i les castellonenques són: la millora de les connexions amb l’AP7, continuar amb l’autovia d’interior com a eix vertebrador, la millora del servei de rodalia a València que s’ha vist deteriorat per la mala planificació del Partit Popular, el Corredor Mediterrani, la regeneració de les costes, la construcció del Parador de Morella, les millores hídriques en els embassaments provincials i seguir amb l’impuls de l’aigua dessalada i el seu consum.