APOSTA PER LA SANITAT

  • La portaveu de Sanitat de l’Executiva Provincial del PSPV-PSOE, Mercedes Correoso, destaca l’aposta del Partit Socialista per una Sanitat Pública de qualitat.
  • Posa en valor que en sol dos mesos, la nova ministra, Carmen Montón, ha recuperat la sanitat pública universal que va eliminar el PP en 2012, una mesura insolidària que va contribuir a col·lapsar les urgències hospitalàries.

 

 

16/08/2018.-

La secretària de Sanitat de l’Executiva Provincial del PSPV-PSOE, Mercedes Correoso, considera una molt bona notícia l’adjudicació per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública del servei d’arquitectura i enginyeria per a la redacció dels projectes i direcció de les obres d’ampliació i reforma del Servei d’Urgències de l’Hospital General per valor de 214.546 euros. Es tracta d’una mostra més “de l’alt grau de compromís del President Puig i de la Conselleria de Sanitat amb el centre hospitalari de referència de la província de Castelló”.

Diu Correoso que “és important que la nostra sanitat pública dispose de professionals de primer nivell, que afortunadament els tenim, però també ho és que puguen treballar en les millors condicions, raó per la qual saludem amb efusivitat la bona nova que suposa l’ampliació del Servei d’Urgències”.

La portaveu socialista en matèria de Sanitat afirma que es tracta d’un nou estadi de la senda iniciada en 2015 per la consellera Montón i que ara continua la consellera Barceló.

I és que “el PSPV-PSOE aposta de manera decidida per la sanitat pública de qualitat, malgrat les dificultats pressupostàries amb les quals encara compta la Comunitat Valenciana, entre altres raons, per l’astronòmic deute que després de 20 anys va deixar el PP en la Generalitat”.

“Una aposta que Carmen Montón va iniciar al capdavant de la Conselleria i que ara complementa des del Govern d’Espanya en el Ministeri de Sanitat, on en a penes dos mesos, ha recuperat la sanitat universal que va instaurar Ernest Lluch durant el primer govern socialista de Felipe González i que en 2012 va eliminar el PP”.

Un PP que “va posar en greu risc la salut pública en deixar sense assistència sanitària als immigrants sense papers, una autèntica barbaritat que no solament posava en risc la salut d’aquestes persones, sinó també, la del conjunt de la població”.

La decisió del PP “no solament va ser injusta i insolidària, també va resultar contraproduent perquè va contribuir a col·lapsar les urgències”