• La portaveu socialista, Èlia García, demana a l’equip de govern del PP que “se sume a la iniciativa per tal d’aconseguir un poble més just i inclusiu”

El PSPV-PSOE de Benassal ha presentat un pla d’accessibilitat per al municipi. La portaveu del grup municipal socialista, Èlia García  demana a l’equip de govern del Partit Popular que “se sume a la iniciativa per tal d’aconseguir un poble més just i inclusiu per a aquelles persones que ho necessiten per la seua condició física o psíquica”.

La proposta es va presentar aprofitant el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que es commemora cada 3 de desembre des del 1992. “Des d’aleshores, el govern popular no ha actuat al respecte”, lamenta la portaveu socialista. “Volem atendre a la llei 51/2003 d’igualtat d’oportunitats, no discriminació i accessibilitat universal de les persones amb discapacitat”, explica García. En ella s’indica que les administracions públiques han de promoure estos tipus de plans per tal de generar igualtat d’oportunitats i crear una accessibilitat universal.

L’objectiu del PSPV-PSOE de Benassal, comenta la seua portaveu, “és que tota la gent tinga una vida el més normal possible dintre de les seues possibilitats”. Per tant, assenyala Èlia Garcia, “demanem al Partit Popular que s’implique i que comence a treballar envers la igualtat i la inclusivitat. Des del Grup Municipal Socialista estem compromesos amb els veïns i les veïnes de Benassal i utilitzarem les eines que estan al nostre abast per a aconseguir que el pla d’accessibilitat siga realitat i millorar la qualitat de vida d’estes persones”.

📹 https://pspvprocs.com