• L’executiva provincial defensa la gestió del director general d’Urbanisme de la Generalitat, Vicent Garcia Nebot, i recorda al PP que en els cinc anys de Botànic “no hi ha hagut cap cas ni indici ni sospita de corrupció”

L’executiva del PSPV-PSOE de la província de Castelló recorda a la secretària general del Partit Popular de Castelló, Elena Vicente-Ruiz, que el director general d’Urbanisme de la Generalitat, Vicent Garcia Nebot, “no està imputat per cap delicte” per la denúncia de la secretària de l’Ajuntament d’Almenara.

Així mateix, des de el partit es ressalta que la denúncia contra Garcia Nebot parteix d’una “pataleta” de la secretària de l’Ajuntament d’Almenara “qui, precisament, ja ha sigut inhabilitada tres anys i suspesa de funcions i retribucions, per la comissió de sis faltes molt greus, sis faltes greus i una lleu, per la qual cosa ens podem fer una idea del recorregut que tindrà esta denúncia, que sembla més odi personal que altra cosa”.

“Al partit no consta cap irregularitat i confiem en la presumpció d’innocència de Garcia Nebot. A més, reconeixem la seua professionalitat, que ha mostrat en municipis governats per totes les forces polítiques. Entenem que des del PP intenten aprofitar-ho políticament, és natural, ja que intenten fer veure que la seua corrupció endèmica, perquè semble menys greu, passa arreu. Per desgràcia per a ells, mai aconsegueixen que siga realitat”, manifesten des de el PSPV-PSOE de Castelló.

L’executiva socialista de la província convida a Vicente-Ruiz a “mirar en la seua bancada” on “alguns dels seus companys podrien donar compte de casos de corrupció del seu partit, i que encara estan ocupant càrrecs”, i ressalta que en els cinc anys de Botànic “no hi ha hagut cap cas ni indici ni sospita de corrupció”.

El PSPV-PSOE de Castelló defensa així la gestió de l’assessor jurídic i director general d’Urbanisme de la Generalitat, Vicente García Nebot, “qui sempre ha demostrat una gran professionalitat en els serveis prestats als ajuntaments, siguen del color que siguen” i demana “prudència” al mateix temps que ressalta el seu dret a defendre’s en totes les garanties.

“A Vicente-Ruiz cal recordar-li que García Nebot també ha treballat per a ajuntaments del Partit Popular a Betxí, l’Alcora i les Coves de Vinromà, per la qual cosa podríem pensar que aquella trama de la qual també parla el portaveu adjunt del grup municipal del seu partit a l’Ajuntament de Castelló, Sergio Toledor, també és atribuïble al PP”, afegeix Pérez.

Toledo és un “indocumentat”

A este respecte, “instem a Toledo a què rectifique o que aporte les dades en els quals es basa per a parlar d’una xarxa de corrupció en el partit socialista quan, en la realitat, l’únic partit condemnant per enriquiment il·lícit és, precisament, el seu partit, el PP. Les greus acusacions que ha abocat assegurant que el partit socialista ha obtingut un finançament addicional i irregular donen fet que és un indocumentat”.

A més, seguint amb les declaracions de Sergio Toledo, “cal dir-li que ni tan sols a la denúncia del jutjat es parla de finançament del partit socialista. Són declaracions surrealistes i que diuen molt del nivell polític i personal del senyor Toledo”.

“Per això, reclamem al portaveu adjunt de l’oposició de Castelló de la Plana una rectificació de les seues paraules i una disculpa per les seues acusacions infundades. No tot val en política. La ciutadania vol polítics que treballen, que aporten coses a la societat. No a mentiders o a gent que vol reduir la política a un conflicte”, conclouen des del partit.