• L’executiva provincial posa en valor els dos anys de “bon govern municipal” i el “lideratge socialista” en la recuperació postpandèmia

El PSPV-PSOE de la província de Castelló celebrarà diumenge que ve 18 de juliol a l’Ajuntament de l’Alcora el ‘VII Fòrum d’Alcaldesses, Alcaldes i Portaveus Vicente Nebot’, un acte que posarà en valor els dos anys de “bon govern” del partit socialista als ajuntaments marcats per la gestió de la pandèmia, i el lideratge socialista en la recuperació postcovid, així com l’important paper dels i les portaveus exercint una oposició constructiva i amb alternatives.

La jornada preveu comptar amb la participació del secretari provincial i diputat autonòmic, Ernest Blanch; l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco; el vicesecretari del PSPV-PSOE i portaveu del PSPV-PSOE en les Corts Valencianes, Manolo Mata; la secretària executiva de Violència de Gènere de PSOE i diputada nacional, Susana Ros; i la presidenta del PSPV-PSOE, Juana Serna.

També assistiran membres de l’executiva, senadors, diputats nacionals, autonòmics, provincials i l’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, com a amfitrió. La situació de prevenció de la Covid-19 i les recomanacions sanitàries del moment determinaran el grau de presencialitat en l’acte, i també es podrà seguir de manera telemàtica.

Amb aquest acte, l’executiva provincial dona protagonisme a la gestió local defensant, com sempre ha fet, el municipalisme i reconeixent la majoria d’edat dels ajuntaments. El secretari general provincial, Ernest Blanch, ha insistit que és “absolutament necessari” col·locar el municipalisme “en el centre de la lluita contra la Covid-19 i la recuperació econòmica, social i sanitària”.

Així mateix, Blanch defensa la necessitat que els ajuntaments recuperen la seua autonomia, “després de la reculada que van suposar els governs del PP a Madrid amb Mariano Rajoy, i enmig del protagonisme que els nostres alcaldes i alcaldesses han hagut d’assumir de manera clara en els últims mesos, amb l’execució de solucions i, ara, amb la recuperació”.