NOTA DE PREMSA

 

  • La portaveu municipal socialista en la localitat, Isabel Esbrí, destaca la “important labor” en l’atenció als més vulnerables

El PSPV-PSOE de Peníscola ha traslladat un “sincer agraïment” a les persones que componen la plantilla de l’ajuntament en tots els seus departaments “pel treball tan necessari que estan realitzant pel bé del nostre municipi i la nostra població, en estos moments tan difícils”, ha explicat la portaveu municipal socialista, Isabel Esbrí, en relació a la gestió de l’Estat d’Alarma declarat davant l’emergència sanitària del Covid-19.

Esbrí ha destacat la “important labor” que estan realitzant els treballadors i treballadores, voluntaris i voluntàries i Creu Roja per a “atendre les persones més vulnerables” i fer més suportable les mesures de confinament. Així mateix, Esbrí també ha volgut fer un reconeixement a tots els establiments locals que estan oberts “i estan facilitant l’accés als aliments amb totes les garanties de protecció”.

D’altra banda, la portaveu municipal socialista a l’Ajuntament de Peníscola s’ha referit a la necessitat de parar les informacions falses i no contrastades “que no fan sinó desinformar a la ciutadania”. Referent això, Esbrí insta a “no formar part de l’estratègia de confusió, falsedats i mentides”. “És molt important recórrer a informació contrastada i oficial i no compartir ni reenviar vídeos o missatges sense contrastar als nostres contactes”, assenyala. 

“Finalment, Esbrí anima a la població a què continue complint “escrupulosament” amb les mesures de confinament ja que amb tota la prudència podem dir que el control de la mobilitat de les persones i la distància social estan contribuint a contindre l’avanç del Covid-19”.