NOTA DE PREMSA

  •  
  • La portaveu municipal, Isabel Esbrí, insta a la Conselleria que com més prompte millor es dote a l’ambulatori de la localitat d’aquest departament de rehabilitació

 

El PSPV-PSOE de Peníscola demanarà en una moció al ple municipal que l’Ajuntament inste a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a incorporar, com més prompte millor, el Servei de Rehabilitació i Fisioteràpia en el centre de salut de la localitat. La portaveu socialista, Isabel Esbrí, ha explicat que “aquesta és una proposta que ja portàvem en el programa electoral de les passades eleccions municipals i pensem que pot ser beneficiosa per a la ciutadania de Peníscola. Amb aquesta proposta, complim amb el compromís que vam adquirir en el seu moment amb les nostres veïnes i veïns i pel qual continuarem treballant de manera positiva durant tota aquesta legislatura, reclamant a altres administracions allò que pensem que li correspon al nostre municipi”.

“El motiu principal de la moció és oferir un servei a Peníscola per a aquelles persones que actualment precisen l’assistència de rehabilitació i fisioteràpia i han de desplaçar-se a Vinaròs o Benicarló per a realitzar la seua teràpia”, ha indicat Esbrí, qui afig que “en l’ambulatori disposem d’una sala que actualment no té cap ús i que pot albergar aquest servei, que amb la seua posada en marxa milloraria la vida de les persones que necessiten de la rehabilitació i la fisioteràpia tant a nivell econòmic com social”. Així mateix, la moció socialista també demanarà a la Generalitat Valenciana que es dote de material la sala on s’oferirà el servei i que es cree la plaça de fisioterapeuta en l’ambulatori de Peníscola.

La portaveu del grup municipal socialista de l’Ajuntament de Peníscola ha conclòs dient que “amb l’activació d’aquesta especialitat, el centre de salut podria abordar programes com el Viu Actiu, Sòl Pèlvic o Raquis, que s’estan oferint en altres municipis de la Comunitat Valenciana. És important que els serveis de la nostra ciutat vagen incrementant-se, coneixem el compromís de la Generalitat, presidida pel socialista, Ximo Puig, amb la nostra localitat, no obstant això, continuarem reclamant el que pensem que és millor per a la ciutadania”.