NOTA DE PREMSA

 

  • La portaveu municipal socialista, Isabel Esbrí, trasllada la seua preocupació per l’estat de les roques en la junta ordinària de portaveus

El PSPV-PSOE de Peníscola sol·licita adhesió conjunta de tots els grups polítics del consistori a una moció plenària per a sol·licitar a la Direcció General de Costas un estudi detallat sobre els nous despreniments en el tómbol ocorreguts la passada fi setmana a causa del fort temporal marítim. Així ho ha traslladat la portaveu socialista, Isabel Esbrí, durant la junta de portaveus ordinària que va tindre lloc ahir, i en la qual s’ha aprofitat per a abordar aquesta qüestió. 

Esbrí ha assenyalat que els tècnics no han apreciat que hi haja un perill imminent d’un nou despreniment i que el mateix respon a l’erosió natural de les roques però que, encara així, sol·licitaran de manera conjunta l’elaboració d’un estudi per a conéixer l’estat actual de les roques i la seua possible evolució, a fi de poder predir i evitar la caiguda de més roques. 

A més, la regidora socialista ha destacat la celeritat amb la qual han actuat els tècnics de la Direcció General de Costas quan van ser informats dels fets. Finalment, Esbrí ha trasllat la preocupació per aquest succés i la necessitat que, “en fets de tanta rellevància per al municipi tots els partits hem d’anar de la mà i amb un mateix objectiu pel bé de la localitat”.