El PSPV-PSOE de Ports-Maestrat valora positivament les dades econòmiques

0

El PSPV-PSOE de Ports-Maestrat valora positivament les dades econòmiques aportades pel President de la Generalitat al debat de política general

 

  • L’executiva comarcal del PSPV-PSOE de Ports-Maestrat, després de la reunió mantinguda, dimarts, 11 de setembre, a Vinaròs, ha donat tot el seu suport al President de la Generalitat Valenciana, el socialista, Ximo Puig, que en el debat de política general, ha fet un repàs exhaustiu a totes les dades econòmiques de la Comunitat.

En aquest sentit, Puig assegura que tots els indicadors econòmics, socials i democràtics han millorat a la Comunitat. Així, Evaristo Martí, secretari comarcal del PSPV-PSOE de Ports-Maestrat, recolza les declaracions del cap del Consell, que afirmava: “estem millor en allò que més preocupa als valencians i valencianes, l’atur. Estem millor perquè s’han reparat els drets més bàsics. Estem millor perquè hem superat l’hipoteca reputacional”.

D´altra banda, l´executiva socialista ha aplaudit les noves mesures, que ha avançat el President, que es duran a terme en breu i entre elles destaquen: la nova convocatòria d’Avalem Joves+, amb un objectiu estimat de contractació de 4.500, un acord integral d’actuacions per a la reducció de llistes d’espera i un pla de xoc i la creació de l’estratègia per a agrupar totes les mesures relacionades amb polítiques municipals i ajudes als Ajuntaments.

 

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here